VilágCsavargó & ÉlményBróker 2. rész

Home » VilágCsavargó & ÉlményBróker 2. rész

Loading

ÉlményBróker

Mi az ÉlményBróker?
Az előző részben, amit ha lemaradtál volna, akkor ITT TUDSZ ELOLVASNI, a VilágCsavargó alapötlete és előzménye volt bemutatva. Ezek konkrétan maguknak a kalandoknak a konkrét leírása van.
Az ÉlményBróker célja, hogy ezek és az ilyen utazások, élmények mindenki számára elérhetőek legyenek. Még akkor is, ha nem beszélnek semmilyen idegen nyelvet, és nem értenek az utazások megszervezéséhez sem. Ezt szintén egy VilágCsavargó írás idézettel mutatnám be, hogy én hogy jártam, ami számomra nagyon szórakoztató volt. Ugyanakkor lehet (mitöbb, szinte biztos) hogy sokaknak a legrosszabb utja lett volna így és ebben a formában:

https://vilagcsavargo.eu/2008-04-18-04-20-anglia-london/

Tehát, mint látjuk ezeket a kalandokat nem mindig volt egyszerű megtalálni (szolgáltatót vagy a helyszínt). Sokszor csak a véletlenen múlt.
Innen jött az ötlet, hogy jó lenne, ha lenne egy olyan oldal, ahol ezeket a programokat előre átnézve lehetne válogatni helyszín, vagy élmény alapján. És az sem baj, ha nemcsak, hogy magyarul olvashatunk, hanem az mekkora császárság lenne, ha maguk a programok is magyar nyelven lennének. 

Föld körüli megoldás magyar nyelven

Miután tovább gondoltam ezt a dolgot, arra is rá kellett jönnöm, hogy ebben az időben a magyar nyelven kívül nem igazán beszéltem más nyelven, igy a fenti kalandok szervezése, és kivitelezése is érdekesebb, talán izgalmasabb, vagy részletesebb lehetett volna, ha például értem amit mond az oktató.
Azt is tudom, hogy többek között Magyarországon is nagyon sokan vannak, akik szívesen mennének külföldre, akár utazni. Akár valamilyen kalandra, kikapcsolódásra, élményre, de a nyelvi akadályok miatt ez nehezebben tudják megoldani. Gondot okozhat a szolgáltató weboldalának a megtalálása, elolvasása. Ha ez meg is van, akkor a konkrét szolgáltatás élményének az élvezete, mert ugye úgy járnak, mint ahogy én is Londonban.
Minél több helyen jártam a világban, annál többször találkoztam olyan külföldi magyarokkal, akiknek bizony ilyen szolgáltatása van. Ezen szolgáltatók a turisztika, a kikapcsolódós, szabadidős élmények, az aktív pihenések, vagy éppen ilyen-olyan kalandok szervezésével foglalkoznak, általában helyi, angol, és MAGYAR NYELVEN is.
És itt a megoldás, amire összeállt a kezdő kis csapatunk, ami ezt a hiányt, mi több, űrt hivatott betölteni, melynek neve az

ÉLMÉNYBRÓKER.

Jelenleg 9 kategóriába csoportosítottuk az élményeket, hogy könnyebben lehessen stílus szerint is keresni. Így ha például valamilyen testi lelki pihenős kikapcsolódásra vágysz, akkor jó eséllyel nem az extrém, crazy kategóriát fogod átnézni

 

Ha inkább helyszín alapján keresnél, akkor azt is kényelmesen lehet tenni, mert egy interaktív világtérképen meg tudod nézni, hogy konkrétan hol vannak partnereink. Jelenleg 4 földrész országaiban találhatsz kalandokat, élményeket. Ezek: Írország, Tenerife, Kambodzsa, India, Mauritius, Vietnám. Ez a lista a tervek szerint bővülni fog olyan helyszínekkel, mint például Peru, Thaiföld, Gran Canaria…… Ezért is érdemes feliratkozni a Hírlevélre, hogy ne maradj le az újdonságokról. 

Az ajánlatok mögött magyar nyelvű partnerek állnak, így biztos lehetsz benne, hogy a nyaralásod, vagy a szabadidős programok során mindent megtesznek a tökéletes kikapcsolódásod, a  kényelemed és a biztonságod érdekében, akire akkor is számíthatsz (akár a világ távoli pontján is), ha nem beszélsz idegen nyelvet.

A felhasználói oldalról az oldalon való böngészés teljesen ingyenes, csak akkor kell regisztrálni egy fiókot, ha az adott szolgáltatónak közvetlen üzenetet szeretnél küldeni. Az ÉlményBróker segítségével közvetlenül a szolgáltatóval veheted fel a kapcsolatot az esetlegesen felmerülő extra kérdéseiddel. Ilyen lehet például az ételallergia, kisgyerekes segítség, lehetőség mozgáskorlátozottak részére. Így a szolgáltatótól kaphatsz minden kérdésedre pontos és naprakész választ, tehát nem kell aggódnod az esetleges félreértések vagy a torz információk miatt. Az oldal segítségével könnyedén megtalálhatod a számodra tökéletes ajánlatot Legyen szó akár egy hétvégi kiruccanásról, egy hosszú nyaralásról. Vagy ha egy egzotikus, izgalmas kalandra vágysz, akár a családdal akarsz pihenni, a pároddal romantikázni, vagy a haverokkal vadulva csapatni.

És itt mutatnék rá arra, hogy ha NEKED is ilyen jellegű vállalkozásod van, és szeretnéd, ha a Te programod is felkerüljön az oldalra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a “Partnerek” menüpont alatt.

Sok, a Számodra fontos lehetőséget kaphatsz a saját felületed alatt. Amellett, hogy az érdeklődők közvetlen CHAT felületen vehetik fel veled a kapcsolatot. De megadhatsz saját Social Media platform profiljaidat, oldalakat, a weboldalad elérhetőséget, logodat is elhelyezheted az térképen. Illetve az összes általad feltöltött, kínált ajánlat megtekintési statisztikája is nézheted, elemezheted, értékelheted, akár külön-külön, akár egyesitve.

De ezeken felül is sok más előnyt jelenthet számodra. Ezt meg tudod nézni ezen a linken: https://elmenybroker.com/partnereknek/

Tehát röviden összefoglalva ez az ÉlményBróker.
Reméljük hasznos felületet sikerült eddig összehozni, amit VELETEK együtt akár egy jelentős szabadidős platformmá tudunk építeni.
ÉlményBróker – Magyarul a világ körül
A magyar nyelvű utazási és szabadidős hirdetési platform
…mert a kaland itt kezdődik…