Bemutatkozas: Sportolo Gabi

Home » Bemutatkozas: Sportolo Gabi

Loading

Bemutatkozas: Sportolo Gabi

Hello Vilagcsavargok!

A Vilagcsavargo, Legios Andras, Bringas Levi,Tekergo Laca es India Bolodja irasai mellett szeretnem erositen a noi oldalt, bizva abban, hogy hamarosan tobben leszunk csajos billentyu koptatok.

Elore is elnezest kerek mindenkitol, hogy ekezet nelkul irok, ennek nagyon egyszeru ok van, minden szamitogepes eszkozomnek angol keyboard-ja van es nem szeretnem post-it fecnikkel felragaszgatni a gombokat, valamit ezt szoktam meg. Bocsi…. – barna nos hangsulyban.

Jani pajtim kert fel erre a megtisztelo feladatra, hogy osszam meg utazasi elmenyeimet veletek.
Ahogy latom, mindegyik firkasznak van egy egyedi iranyu megkozelitese az helyszinek bemutatsashoz, ebbol en sem maradhatok ki.

Meg tojashejjal a hatsomon belevagtam az atletika vilagaba, ami azota is az eletem resze. Ebbol kifolyolag sok nemzetkozi versenyen vettem reszt, mint sportolo es mint edzo is.

Egy sportolo elete nem csak jatek es mese….szerencsere, azert nincs gonosz Hokuszpok benne. Viszont a versenyekre valo utazas teljesen mas kozeg mintha magad utazol a kiszemelt helyre, mert itt a hely es idpont adott, nekunk meg menni kellett, ha tetszett ha nem.

Sajnos most, hogy egy feherje kopenybe koszalo ribonukleinsav megkeseriti az eletunket, igy idei versenyeink nagyresze arreb lett tolva kozte az Europa Bajnoksagot es Tokioi kiruccanasomat is keresztul huzta. Sebaj “ujra” tablank van jovore.

Gorcso ala vettem a legerdekesebb torteneteket (sportosat/nem sportost) es hamarosan olvashatjatok Para Athletics Grand Prix, Grosseto beszamolomat, itt a Vilagcsavargo oldalon

Puszi,
Gabi