A nagy VilágCsavargó teszt

Home » A nagy VilágCsavargó teszt

Loading

Mit szónáltok ismét egy játékhoz? Ráadásul egy EXTRA nehéz QUIZ keretében, ahol valószínűleg a megfejtést csak közösen fogjátok tudni összehozni!
A játék első része egy extra nehéz, összetett, több témakörös quiz, kérdésenként 3 válasz lehetőséggel. Eddig a szokásos… Na de ezután:
Minden válaszhoz tartozik 1 random betű.
Miután a játék végére érsz, és megnézed a pontjaidat, illetve KÉRDÉSENKÉNT a megfejtést, akkor minden JÓ válasz esetén találsz egy betűt
10 jó válasz esetén lesz 10 jó betűd, ÉS EZZEL EL IS JUTOTTÁL a JÁTÉK feléhez!!!
Ugyanis ebböl a 10 betűből, AMI ÖSSZE VAN KEVERVE, kell majd kitenni a megfejtést, ami egy ország FŐVÁROSának a neve.
A kérdések közt lesznek zászlók, pénzek, fővárosok…. stb, csupa olyan, aminek az ismeretéhez vagy igazi Világcsavargó kell, hogy legyél, vagy remek földrajzosnak kell lenni, vagy csak szeressél olvasni, vagy keresztrejtvényt fejteni…… esetleg csak játszani. Tehát quiz betű-dominó, anagramma és csapat épitő játék egyben, hiszen lehet, hogy pont Te neked megvan az összes jó betű, de anagrammában egy másik klubtag az ász….

További VilágCsavargással kapcsolatos tesztekért, kvizekért “kattanjatok” a Quiz oldalra: amit ITT találtok.

Fővárosok, zászlók, országok, folyók, tengerek….. Minden héten új játék. És hogy biztos ne maradjatok le a következő quizről sem, iratkozzatok fel a hirlevélre, amit itt az oldal alján is megtehettek, és emailben kapsz értesitést az új kérdéssor megjelenéséről.

Kellemes időtöltést, jó játékot, és remek kikapcsolódást kívánunk…